Prodejna v Kunovicích od 27.4.2020 otevřena dle běžné otevírací doby. Těšíme se na vaši návštěvu.

Zásady ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je AMAROST s.r.o. (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou

AMAROST s.r.o.
Na Záhonech 1177
68604 Kunovice
IČ: 26888416
DIČ: CZ26888416
E-mail: amarost@amarost.cz

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

• Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je

• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

• po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby

• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

• zajišťující marketingové služby.

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte odesláním formuláře a potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Disclaimer

Provozovatel stránek upozorňuje, že informace na stránkách obsažené mají pouze informativní charakter. Nepředstavují návrh na uzavření jakékoli smlouvy či na její změnu ani přijetí návrhu. Provozovatel neodpovídá za správnost, přesnost, včasnost ani úplnost informací, ani za důsledky spoléhání se na tyto informace, ani za případnou škodu vzniklou v důsledku použití informací. Provozovatel si vyhrazuje právo části stránek nebo celkový obsah stránek bez zvláštních oznámení měnit, doplňovat, mazat nebo uveřejnění dočasně nebo trvale zastavit.

606 606 637

Naši specialisté na zdravý a kvalitní spánek
vám ochotně poradí se správným výběrem

nebo nám zanechte vzkaz

V čem jsme lepší než konkurence

Spokojenost a důvěra na prvním místě

Nabízíme vlastní produkty s hlavním důrazem na kvalitu a životnost.
Naše produkty Vám budou sloužit opravdu dlouho a to na nejlepší možné úrovni pohodlného a zdravého spánku.

Naše MATRACE:

  • Ruční přesná výroba matrace a potahu
  • Materiály od prémiových dodavatelů Latexco, Leggett & Platt, Hettich a dalších
  • Vysoké hustoty materiálu až 80 kg/m3, vždy hustotu uvádíme
  • Potahy vysoké gramáže s ochranou proti UV záření
  • Záruka až 10 let přímo od dodavatelů materiálu
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Materiál od neznámého dodavatele
  • Dodatečné děrování materiálu, které snižuje kvalitu a životnost matrace
  • Potahy s nízkou gramáží, bez proševu a bez ochrany proti UV záření
  • Neodborné zpracování latexu, které snižuje životnost a způsobuje drolení
  • Nekvalitní pružinky taštičkových matrací prodírající se časem na povrch

Naše ROŠTY:

  • Ruční přesná výroba lamel a rámu
  • Celobukové provedení lamel i vyztuženého rámu
  • Špičkové materiály kapes SBS a TPE-E
  • Polohování s až 24 pozicemi
  • Záruka až 15 let
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Březové lamely s nízkou odolností a životností
  • Vyztužovací popruh, který narušuje vlastnosti roštu
  • Nekvalitní spoje a montáž, způsobující vrzání
  • Malý počet pozic u polohování
  • Motory pro jednorázové použití bez možnosti opravy

Naše POSTELE:

  • Ruční přesná výroba s možností individuálních úprav na míru
  • Celomasivní provedení z tvrdého dřeva dubu, buku nebo kaučuku
  • Velmi vysoká pevnost, stabilita a odolnost
  • Povrchová úprava dřeva z přírodních olejů
  • Záruka až 30 let
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Levný a nekvalitní materiál z dřevotřísky, dýhy či jádrového dřeva
  • Nekvalitní rošt v ceně postele, narušující kvalitu spánku
  • Chemické a zdravotně závadné lakování postele
  • Čalounění bez vyztužení rámu pěnou, jen s očalouněnou deskou
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Materiál od neznámého dodavatele
  • Děrování materiálu, které snižuje kvalitu a životnost matrace
  • Potahy s nízkou gramáží, bez proševu a bez ochrany proti UV záření
  • Neodborné zpracování latexu, které snižuje životnost a způsobuje drolení
  • Nekvalitní pružinky taštičkových matrací prodírající se časem na povrch
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Březové lamely s nízkou odolností a životností
  • Vyztužovací popruh, který narušuje vlastnosti roštu
  • Nekvalitní spoje a montáž, způsobující vrzání
  • Malý počet pozic u polohování
  • Motory pro jednorázové použití bez možnosti opravy
Na co si dát pozor u konkurence:
  • Levný a nekvalitní materiál z dřevotřísky, dýhy či jádrového dřeva
  • Nekvalitní rošt v ceně postele, narušující kvalitu spánku
  • Chemické a zdravotně závadné lakování postele
  • Čalounění bez vyztužení rámu pěnou, jen s očalouněnou deskou